Bezoekers kunnen GRATIS parkeren op het grote parkeerterrein op het terrein van het openluchtzwembad.
Indien op deze parkeerplaats geen plaats meer zou zijn, kunnen onze gasten parkeren op de openbare weg; let daarbij op de parkeerverboden.
Het is niet toegestaan te parkeren voor uitritten op de Hommelseweg. Let ook op de borden: er is een parkeerverbod op de Hommelseweg aan de zijde van de ventweg. Tenslotte is het ook verboden te parkeren aan de rechterzijde (omhoog rijdend) van het weggetje vanaf de Hommelseweg naar het openluchtzwembad. Wij wijzen onze bezoekers erop dat de politie streng controleert op correct parkeren : er zal niet worden gewaarschuwd, maar direct worden bekeurd.

Prachtige accommodatie in het groen.

Openluchtzwembad Klarenbeek is een prachtige accommodatie in het groen met drie bassins. Alle leeftijden vinden iets van hun gading: natuurlijk drie heerlijk verwarmde baden (tot 21 °C) met in het grote bad een spectaculaire glijbaan. Er is een speeltuin; een pannaveldje, en er zijn enorme ligweiden ter ontspanning.

U kunt ook een lekker plekje zoeken op het royale zonneterras, met een prachtig uitzicht. Of, als u wat schaduw zoekt, op het fraai aangelegde platanenplateau aan de rand van het zwembadterrein. En voor uw veiligheid: vanaf de glazen baywatch-toren heeft de toezichthouder overzicht over het hele complex.