(Foto: maandag 18 mei om 7:30 uur, de eerste zwemmers)

Openluchtzwembad Klarenbeek is de hele dag geopend. Op het moment is dat alleen voor banenzwemmen, in tijdslots van een uur, wat je vooraf moet reserveren. Je ziet vanzelf hoeveel plaatsen er op een bepaald uur nog beschikbaar zijn. Reserveren kan tot een half uur van tevoren.

Ga direct naar RESERVEREN

LET OP: Soms is er tijdelijk een enorme toeloop op het reserveringssysteem. Het kan zijn dat je dan een foutmelding krijgt; probeer het dan even later nog eens.

De reserveringsmodule staat nu open tot en met 14 juni a.s.

Vanaf dinsdag 2 juni kan er elke dag vanaf 13:00 uur in alle bassins recreatief gezwommen worden. 's Middags mag je dan ook op de ligweide.

Al vast enkele spelregels per 2 juni:

Op ons hele terrein is ruimte voor maximaal 1000 personen tegelijkertijd. Houd 1,5 meter afstand en verspreid je zo veel mogelijk op de grote ligweide. Ook in het water moeten we de 1,5 meter afstand bewaren. Volg de instructies van het badpersoneel.

Het gereserveerd banenzwemmen is vanaf 2 juni dagelijks tot 13:00 uur. Natuurlijk mag je 's middag ook je baantjes trekken, maar dat is dan niet vooraf te reserveren en er liggen 's middags geen lijnen in het grote bassin.

Tot 1 juli a.s. worden alleen losse entreebewijzen en meerbadenkaarten verkocht, die je kunt kopen aan de kassa. Per 1 juli kun je weer een abonnement kopen. Zie ook onze website Tijden en Prijzen.
 
Voor meer informatie en onze aanvullende voorwaarden ga je naar "Openstelling 2020"