Contact

openluchtzwembad klarenbeek trapjeZwembad Klarenbeek
Hommelseweg 536
6821 LZ Arnhem

 

telefoon: 026 - 446 03 70

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web: www.zwembadklarenbeek.nl

facebook: https://www.facebook.com/zwembadklarenbeek
i
nstagram: https://www.instagram.com/zwembadklarenbeek/

Route met de auto

Vanaf de A-12 rijdt u richting centrum, voorbij het benzinestation (links) en het makelaarskantoor (rechts). Bij de daarop volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor.
Bij de volgende verkeerslichten gaat u weer rechtdoor en na 60 meter slaat u linksaf de (dubbelbaans) Dalweg op. Deze Dalweg volgt u naar beneden tot u aan uw linkerhand een benzinestation ziet, daar slaat u linksaf.
Na 300 meter buigt de weg naar links, u slaat daar echter RECHTS af, omhoog richting bos. Na 100 meter gaat u rechtsaf naar de gratis Parkeerplaats van Zwembad Klarenbeek.

Zie ook: Googlemaps

Route met het openbaar vervoer

Buslijn 3 vanaf Het Duifje route naar Alteveer/Cranevelt/Burgers Zoo. Uitstappen bij bushalte Sint Antonielaan of Heselbergherweg. Vandaar is het nog 400 meter lopen naar het zwembad. Dit wordt aangegeven met borden.

Parkeren

Bezoekers kunnen GRATIS parkeren op het grote parkeerterrein op het terrein van het openluchtzwembad. Als op deze parkeerplaats geen plaats meer is, kan geparkeerd worden op de openbare weg; let daarbij op de parkeerverboden.

Het is niet toegestaan te parkeren op de stoep of voor uitritten. Let ook op de borden: er zijn diverse parkeerverboden, o.a. aan de rechterkant van de Hommelseweg (tegen de ventweg en verderop omhoogrijdend, aan de kant van park Klarenbeek). 

Opmerking, wens of klacht

De mening van bezoekers nemen we serieus. We zijn blij met opmerkingen, vragen, wensen en complimenten waarmee we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Klachten kun je doorgeven via het Klachtenformulier. Iedereen die betrokken is bij de behandeling van je klacht is verplicht tot geheimhouding van vertrouwelijke gegevens.

 

Openluchtzwembad Klarenbeek
Hommelseweg 536, 6821 LZ Arnhem

Telefoon: 026 - 446 03 70

openluchtzwembad klarenbeek golf