openluchtzwembad klarenbeek trapjeZwembad Klarenbeek
Hommelseweg 536
6821 LZ Arnhem

 

telefoon: 026 - 446 03 70

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web: www.zwembadklarenbeek.nl

facebook: https://www.facebook.com/zwembadklarenbeek
i
nstagram: https://www.instagram.com/zwembadklarenbeek/
twitter: https://twitter.com/ZwemKlarenbeek

Route met de auto

Vanaf de A-12 rijdt u richting centrum, voorbij het benzinestation (links) en het makelaarskantoor (rechts). Bij de daarop volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor.
Bij de volgende verkeerslichten gaat u weer rechtdoor en na 60 meter slaat u linksaf de (dubbelbaans) Dalweg op. Deze Dalweg volgt u naar beneden tot u aan uw linkerhand een benzinestation ziet, daar slaat u linksaf.
Na 300 meter buigt de weg naar links, u slaat daar echter RECHTS af, omhoog richting bos. Na 100 meter gaat u rechtsaf naar de gratis Parkeerplaats* van Zwembad Klarenbeek.

Zie ook: Googlemaps

Route met het openbaar vervoer

Buslijn 3 vanaf Velp route naar Alteveer/Cranevelt/Burgers Zoo. De bushalt is Dalweg (Oost). Vandaar is het nog 400 meter lopen naar het zwembad. Dit wordt aangegeven met borden.

Zie ook: 9292.nl

Parkeren

Bezoekers kunnen GRATIS parkeren op het grote parkeerterrein op het terrein van het openluchtzwembad. Indien op deze parkeerplaats geen plaats meer zou zijn, kunnen onze gasten parkeren op de openbare weg; let daarbij op de parkeerverboden.

Het is niet toegestaan te parkeren op de stoep of voor uitritten op de Hommelseweg. Let ook op de borden: er is een parkeerverbod op de Hommelseweg aan de zijde van de ventweg. Tenslotte is het ook verboden te parkeren aan de rechterzijde (omhoog rijdend) van het weggetje vanaf de Hommelseweg naar het openluchtzwembad. Wij wijzen onze bezoekers erop dat de politie streng controleert op correct parkeren: er zal niet worden gewaarschuwd, maar direct worden bekeurd.

Opmerking, wens of klacht

De mening van bezoekers nemen we serieus. We zijn blij met opmerkingen, vragen, wensen en complimenten waarmee we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Klachten kun je doorgeven via het Klachtenformulier. Iedereen die betrokken is bij de behandeling van je klacht is verplicht tot geheimhouding van vertrouwelijke gegevens.